Viini

25-.26.3.2017 Jyväskylä Paviljonki

Kirja, Viini- ja Ruokamessut kasvussa! 

Kevään messut todistivat sen taas kerran! Hyvä compo toisiaan tukevia tapahtumia kasvattaa kokonaiskävijämäärää. Viime vuonna Jyväskylän superviikonlopun asiakasmäärä kasvoi noin kolmella tuhannella messuvieraalla.

Keskisen Suomen kevään suurin Viini & Ruoka –tapahtuma jatkaa kasvuaan uudella pohjaratkaisulla. Viini siirtyy perinteiseen halliin A, jolloin tänä keväänä täyteen myydyille Ruokamessuille saadaan kaivattua lisätilaa. Ohjelmapuolella mukana on Suomen Sommelierit ry:n, joka tuo messuille Suomen paras sommelier -osakilpailun. Ruokamessujen kapelimestariksi on lupautunut huippukokki Stefan Richter.

Katso kävijämarkkinoinnin kotisivut, näytteilleasettajat ja ohjelma täältä!

Tapahtuman tuoteryhmät:
  • Viini– ja alkoholimaahantuojat, tukkukauppiaat ja tuottajat
  • Oluet ja pienpanimot
  • Viskit
  • Tarvikkeet
  • Ravintolat
  • Matkailu
  • Lehdet, mediat ja koulutus
  • Yhdistykset ja järjestöt
  • Muut alan tuotteet ja palvelut
Informaatiopaketti:

Hinnat ja taustatiedot

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Palvelukanavamme:

Tapahtuman teknisistä palveluista ja rakentamisesta vastaa Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekniikka. Ota askel kohti vaivatonta messuosallistumista ja pyydä tarjous messuosastonne rakentamisesta.

Lisätietoja paketti- ja valmisosastoratkaisuista löydät täältä.

Tulostettavat tilauslomakkeet:

Rakenteet
Kalusteet
Paineilma, vesi ja viemäröinti

Hinnasto:

Pelkkään näyttelytilan paikanvuokraan ei sisälly osaston seinärakenteita, sähköjä tai kalusteita.

HUOM!

  • Yhdellä osastolla voi olla useampia yrityksiä, ns. yhteisosastolla. Yhteisosastoissa paikanvuokra laskutetaan yhdellä laskulla (päänäytteilleasettajalta).
  • Rekisteröintimaksu paikanvuokran lisäksi 75 € /yritys
  • Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. Viivästyskorko on 16 %.